Mainos
Mainos

10-kuukautinen vauva kuoli liikenneturmassa Pohjanmaalla, vanhemmat sairaalassa

Kymmenen kuukauden ikäinen vauva on menehtynyt vakavassa liikenneonnettomuudessa Pohjanmaalla. Vauvan vanhemmat ja kolmas henkilö on viety sairaalaan. 

Poliisi kertoi aluksi, että autossa ei ollut turvaistuinta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. MTV Uutisten haastattelussa poliisi kertoi, että vauva oli turvakaukalossa. Se ei kuitenkaan ole vielä selvillä, oliko turvakaukalo asianmukaisesti kiinnitetty.

Vauva menehtyi noin aamuseitsemältä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa. Kolmen henkilöauton onnettomuus tapahtui valtatiellä kahdeksan Uudenkaarlepyyn kunnassa. Tapahtumapaikka on muutama sata metriä Monåntien risteyksestä etelään.

Poliisin alustavan tiedon mukaan onnettomuusauto, jossa matkusti kaksi aikuista ja menehtynyt lapsi, oli tullut pohjoisesta kohti Vaasaa. Auto oli tuntemattomasta syystä joutunut vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmännyt pohjoiseen matkalla olleeseen henkilöautoon. Poliisin mukaan tieosuudella oli liukasta.

Vauvan vanhemmat sairaalahoidossa

Lapsen vanhemmat on viety Vaasan keskussairaalaan. Pohjoiseen menevässä autossa matkusti yksi henkilö, vuonna 1990 syntynyt mies, joka kuljetettiin niin ikään Vaasan keskussairaalaan. Poliisilla ei ole tarkempia tietoja heidän tilastaan.  

Vaasan suunnalta samanaikaisesti tullut kolmas henkilöauto törmäsi yhteentörmäyksen jälkeen edellä mainittuihin autoihin. Auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Poliisi epäilee, että menehtynyt lapsi on ollut äitinsä kanssa onnettomuusauton takapenkillä. Lapsi menehtyi alustavien tietojen mukaan yhteentörmäyksessä. 

Poliisi on paikalla suorittamassa tutkintaa. Tie on osittain suljettu ja liikenne ohjataan kiertotien kautta.

Juttua ja otsikkoa korjattu kello 11.46 sen jälkeen, kun poliisi korjasi ensi tietoja siitä, miten vauva oli autossa matkustanut. Hän siis oli turvakaukalossa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme