Mainos
Mainos

101010 houkuttelee naimisiin

Monet kirkot ovat saaneet runsaasti häävarauksia ensi sunnuntaille. Erityinen päivämäärä, 101010, houkuttelee pareja vihille.

- Erikoinen päivämäärä vaikuttaa selvästi. Yleensähän lokakuussa ei ole paljon häitä, eikä varsinkaan sunnuntaisin, sanoo Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiedottaja Mervi Sipilä-Koski.

Yhteisvihkimys tiedossa

Ainakin Helsingissä, Nokialla ja Oulussa seurakunnat järjestävät massavihkimistilaisuuden, johon kuka tahansa voi osallistua ilmoittautumatta.

Helsingissä Puotilan kappelissa vietetään Täyden kympin hääyötä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nokialla järjestetään vihki-ilta sunnuntai-iltana. Oulussa jokakuinen perjantai-illan vihkihetki järjestetään poikkeuksellisesti sunnuntaina.

Kallavedellä vihitään neljä avioparia jumalanpalveluksen yhteydessä.

Myös lokakuun 20. päivänä vihittävät saavat sormukseensa erityisen numerosarjan, 20102010. Päivä on keskiviikko, mutta kirkot ovat silti saaneet normaalia enemmän varauksia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme