Mainos
Mainos

14,1 miljoonan lottovoittaja edelleen kateissa – kukkakaupassa juhlitaan jo toista pottia

Tuusulan Jokelassa järjestettiin tänään juhlakahvit kylään osuneen ennätyksellisen lottopotin kunniaksi. Paikallisesta kukkakaupasta myytyä voittokuponkia ei kuitenkaan toistaiseksi ole lunastettu, ja 14,1 miljoonan euron potti odottaa ottajaansa.

Veikkauksen aluemyyntipäällikkö Jaana Eloranta kertoo, että vaikka pääpotin voittaja ei ole vielä ilmoittautunut, on todennäköistä, että onnenkupongin omistaja löytyy ennen pitkää.

– Tämä ei ole mitenkään tavanomaisesta poikkeavaa. Henkilö voi olla vielä esimerkiksi lomalla, tai sitten ei ole vielä tullut tarkastaneeksi kuponkia piirongin laatikosta.

Aikaa kuitata jättisumma on rutkasti jäljellä. Suomessa lottovoitot odottavat lunastajaansa vuoden päivät.

– Tämä aika on melko pitkä meillä täällä Suomessa, Eloranta arvioi.

Arvonnan jälkeen käynnistyy niin sanottu protestiaika, jonka aikana tulokset tarkistetaan, ja voittaja saa odotella voittorahoja kolmen viikon ajan.

– Yleensä voittajat ilmoittautuvat sen kolmen viikon aikana, jonka jälkeen voitot voidaan ohjata tilille.

Eloranta lisää, että innokkaimmat lottovoittajat ovat soitelleet Veikkaukselle jo arvontailtana.

Nimensä veroinen jo toista kertaa

Huhupuheet voittajasta käyvät Jokelassa kuumina. Voittokupongin myyneessä kukkakaupassa on käynyt kuhina, kun voittajasta kiinnostuneet ihmiset ovat saapuneet paikalle tiedustelemaan tämän henkilöllisyyttä.

Onnen kukka -liikkeen taustalla olevan Kukkataikurit-yrityksen omistaja Miia Juntunen kertoo, että myynti on lisääntynyt kylään osuneen onnenkantamoisen jälkeen.

– Selkeästi on nähty vilkastumista tämän viikon aikana, kauppias kertoo.

Juntunen ei kuitenkaan ole hengästynyt huomiosta.

– Tämä on niin iloinen uutinen ja ihanaa, että ei väsytä. Kyllä me jaksetaan. Tämä on kivaa, Juntunen vakuuttaa.

Onnen kukka on osoittautunut nimensä veroiseksi, sillä kuluneen viikon aikana myymälältä oli myyty myös toinen suureen voittoon oikeuttava arpa.

10 000 euron voitto Veikkauksen Naapurit -arvonnasta riemastuttaa myös Veikkauksen väkeä.

– Tämä on kyllä varsinainen onnen kukka, Jaana Eloranta kuittaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme