Mainos
Mainos

21-vuotias suomalaisturisti synnytti yllätysvauvan Kanarian-lomallaan – nousi uutiseksi espanjalaismedioissa

21-vuotias suomalaisturisti on synnyttänyt tyttövauvan lomamatkallaan Kanarian saarilla. Erikoiseksi tapauksen tekee se, että nainen ei tiennyt olevansa raskaana.

Espanjalaismedioiden mukaan 21-vuotias suomalaisnainen oli hakeutunut sairaalaan Gran Canarian Las Palmasissa voimakkaiden vatsakipujen vuoksi viime tiistaina. Sairaalassa selvisi, että kivut johtuivat supistuksista, ja että synnytys oli täydessä käynnissä.

Suomalainen synnyttikin yllätyksekseen tyttövauvan, jonka mitat olivat 50 senttiä ja 2880 grammaa. Hospital Vithas Santa Catalina -sairaalan mukaan sekä äiti että lapsi voivat hyvin.

Pelästys muuttui onneksi

Europa Pressin mukaan tuore äiti oli Gran Canarialla lomamatkalla ystävänsä kanssa. Sairaalasta on kerrottu, että nainen kertoi olleensa pelästynyt ja hämmentynyt saadessaan tietää olevansa keskellä synnytystä.

– Nyt, kun vauva on sylissäni, olen kiitollinen siitä, että kaikki meni hyvin, ja onnellinen vauvani syntymästä, kuten ovat myös seurustelukumppanini ja vanhempani, suomalainen sanoi Europa Pressille.

Katso myös oheiselta videolta, miksi ehkäisykapseli on lääkärin mielestä parempi vaihtoehto kuin ehkäisypillerit:


Juttua muokattu 2.2.1018: Jutun pääkuva on muutettu ja Facebook-upotus poistettu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme