Mainos
Mainos

45 minuuttia: Uutta kuvamateriaalia seksiklubilta, meno yllätti täysin

45 minuuttia -ohjelman kuvausryhmä jalkautui Helsingin yöhön viime viikonloppuna.

Laitoimme kuvausavustajana toimivalle keski-ikäiselle miehelle salakameran, joka tallentaa kuvan ja äänen. Kuvasimme menoa Helsingin kaduilla ja ravintoloissa, joihin seksikauppa on keskittynyt. Meno seksiklubeilla ja kadulla yllättää kuvausryhmämme täysin.

Poliisin mukaan katuprostituutio on vähentynyt, kun järjestyspoliisi on parin vuoden ajan tehostetusti valvonut katuja. Miehiä on sakotettu ja luvattomasti maassa olleita naisia käännytetty.

Etelä-Suomen aluehallintoviranomainen on lyhentänyt Ravintola Sohon ja Alcatrazin aukioloaikoja, kun poliisin mukaan niissä on ollut lähinnä seksiä myyviä naisia ja heiltä palveluksia ostavia miehiä. Poliisin mukaan Alcatraz muuttui toimintansa puhtaaksi striptease-paikaksi ja aukioloaikaa jatkettiin taas. Poliisin erityistarkkailussa on ollut pari muutakin ravintolaa, joissa prostituoituja on havaittu.

Raportti Helsingin yöstä illan 45 minuuttia -ohjelmassa kello 20.00.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme