Mainos
Mainos

Rankka lumipyry katkoi sähköt 7000:ltä Pohjois-Karjalassa

Rankka lumipyry on kaatanut puita sähkölinjoille Pohjois-Karjalassa alkuyöstä alkaen. Sähköttömiä talouksia oli kello kahdeksalta yli 7000.

Pahiten sähkökatkot vaivaat Ilomantsia, jossa Pohjois-Karjalan Sähkön asiakkaista lähes 2000 on ilman sähköä. Kontiolahdella sähköä odottaa noin 1600 asiakasta sekä Juuassa ja Enossa molemmissa noin 900.

Raskasta ja märkää lunta on satanut Joensuun seudulla noin viisi senttiä ja Ilomantsissa monin paikoin noin 10 senttiä. Esimerkiksi Joensuussa aurauskalusto on ollut liikkeellä jo useita tunteja.

Aamun aikana on sattunut useita liikenneonnettomuuksia. Ilomantsiin johtava päätie on poikki kahden henkilöauton nokkakolarin vuoksi.

Yöllä venäläisten kuljettama tila-auto ajautui sohjossa ojaan kuutostiellä ja kaatui kyljelleen. Autossa oli kuusi matkustajaa, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Seuraa lumi- ja räntäsateiden etenemistä MTV:n sääsivuston sadetutkasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme