Mainos
Mainos

9-vuotias tyttö kuoli suojatieturmassa – kuljettajaa epäillään ylinopeudesta

Ylöjärven keskiviikkoisen suojatieonnettomuuden aiheuttaneen autonkuljettajan epäillään ajaneen ylinopeutta. Onnettomuudessa kuoli 9-vuotias tyttö, joka oli liikkeellä polkupyörällä.

Törmäys tapahtui Viljakkalantien ylittävässä risteyksessä, jossa on keskikoroke. Kun tyttö lähti ylittämään tietä, toiselle kaistalle oli pysähtynyt linja-auto. Poliisin tiedotteen mukaan linja-auton kuljettaja oli yrittänyt viittoilla tytölle, jottei tämä lähtisi ylittämään suojatietä, koska vastakkaisesta suunnasta oli tulossa pakettiauto.

Tyttö lensi törmäyksen voimasta useita metrejä. Hänellä oli päässään pyöräilykypärä. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Kyseessä oli kolmas kuolemaan johtanut suojatieonnettomuus puolen vuoden sisällä Parkanon, Hämeenkyrön ja Ylöjärven alueella.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme