Mainos
Mainos

Aamulehti alkaa kouluttaa toimittajia

Aamulehti aloittaa toimittajien kouluttamisen omassa akatemiassaan ensi syksynä. Akatemian avulla Aamulehti pyrkii saamaan siipiensä suojaan tuoreita voimia ja turvata näin oman tulevaisuutensa. Koulutukseen valittavilta ei edellytetä erityistä koulutusta tai tutkintoa, joskaan ne eivät liioin ole haitaksi.

Tavoitteena on löytää nuoria, lahjakkaita toimittajanalkuja, jotka haluavat käytännön harjaannusta alalle. Vaikka valinta painottuu nuoriin, yläikärajaa ei ole asetettu.

Akatemian opetus keskittyy nimenomaan käytännön taitojen hiomiseen, lehden omien toimitusperiaatteiden harjoitteluun ja paikalliseen, kansalaisia lähellä olevaan journalismiin. Koulutukseen kuuluu harjoittelua myös Aamulehti-yhtymän muissa lehdissä ja verkkomediassa.

Koulutuksen hakuaika päättyy kesäkuun alkupuolella, opiskelijat valitaan kesä-heinäkuussa ja opetus alkaa syyskuussa. Kurssille on tarkoitus ottaa 10-15 opiskelijaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme