Mainos
Mainos

Aamulehti: "Anteeksi Paavo Lipponen"

Tamperelainen Aamulehti on pyytänyt anteeksi entiseltä pääministeriltä Paavo Lipposelta. Lipponen lähetti Aamulehdelle aikaisemmin tänään kirjeen, jossa hän uhkasi lehteä oikeustoimilla, jos julkista anteeksipyyntöä ei olisi tullut.

Lipponen suuttui, kun Aamulehden toimittaja kirjoitti, että Lipponen olisi lyönyt uskonnonopettajaa 1950-luvulla. Lipponen syytti toimittaja Olli Heleniä valehtelijaksi.

– Koska minäkin puutuin asiaan maanantaisella Tästä puhutaan -palstalla ja levitin Paavo Lipposen mielestä väärää tietoa, pyydän omasta ja Aamulehden puolesta anteeksi, Helen pyytää nöyrästi anteeksi Aamulehden nettisivuilla.

Hän kertoo nyt kuulleensa monesta eri lähteestä, että Lipponen ei lyönyt pikkuveljeään kovistellutta lyseon uskonnonopettajaa.

– Kaikesta päätellen Lipponen kuitenkin käytti opettajaa kohtaan niin kovaa kieltä, että opettaja pelästyi isokokoista 14-vuotiasta Paavoa niin pahanpäiväisesti, että pakeni opettajainhuoneeseen, Helen kertoo.

Tällaisen version tapahtumasta vahvistaa myös Paavo Lipposen pikkuveli Osmo Lipponen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme