Mainos
Mainos

Aamun liikenne käynnistyi pyryssä

Aamun liikenne näyttäisi sujuvan hankalaan keliin nähden melko hyvin. Suureen osaan Suomea odotetaan tänään runsaasti uutta lunta.

Junaliikenne on lähtenyt käyntiin VR:n eilen ilmoittamien supistusten mukaan. Kaikki junat ovat VR:n mukaan päässeet normaalisti matkaan.

Sen sijaan yöjunat Rovaniemeltä Helsinkiin ja Helsingistä Rovaniemelle ovat aikataulustaan noin puolisen tuntia myöhässä. Syynä myöhästymisiin on Tampereella eilen sattunut ajolankavaurio.

Pääkaupunkiseudun liikenne on käynnistynyt odotetusti, ilmoitti Helsingin seudun liikenne HSL. Isoja liikennesumia ei ole syntynyt, mutta etenkin lumen auraus on viivästyttänyt bussiliikennettä. Väärin pysäköidyt autot ovat puolestaan hidastaneet raitiovainuja.

Ajokeli on Ilmatieteen laitoksen mukaan erittäin huono maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa lumipyryn sekä lumisten teiden vuoksi. Ajokeli on huono tai muuttuu tänään huonoksi Lapissa lumisateen sekä pöllyävän lumen vuoksi.

Tilanne jatkuu vaikeana pitkälle päivään.

(MTV3)

Liikenneviraston tiesää ja keli

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme