Mainos
Mainos

Aamun lumipyryliikenteessä vältyttiin vakavilta onnettomuuksilta

Aamun aikana eri puolilla Etelä-Suomea on sattunut useita liikenneonnettomuuksia huonossa ajokelissä. Vakavilta loukkaantumisilta on vältytty.

Nurmijärvellä Uudellamaalla yksi ihminen toimitettiin sairaalaan, kun henkilöauto ja pakettiauto ajoivat nokkakolarin. Yksi loukkaantui myös Myrskylässä, kun henkilöauto törmäsi tyhjään rekkaan.

Nousiaisissa Varsinais-Suomessa aura-auto ja henkilöauto kolaroivat varhain aamulla. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui. Eurajoella Satakunnassa jalankulkija sai lieviä vammoja, kun rekka-auto törmäsi henkilöautoon ja henkilöauto jalankulkijaan.

Vantaalla Tuusulanväylällä poikittain oleva rekka haittaa pohjoiseen kulkevaa liikennettä.

Lisäksi kolareita on sattunut ainakin Espoossa, Riihimäellä, Janakkalassa ja Hyvinkäällä. Etelä-Suomeen on satanut yön ja aamun aikana yli viisi senttiä lunta.

Jyväskylässä sattui aamukahdeksalta kuorma-auton ja kahden henkilöauton ketjukolari, vaikka lumisade ei vielä ollut ehtinyt sinne asti. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä.

(MTV3 - STT)

Katso Tieliikennekeskuksen liikennepäivystäjän Liisa Järvisen kommentit:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme