Mainos
Mainos

Äänestys alkoi vilkkaasti

Eduskuntavaaleissa on äänestetty vilkkaasti. Paikoin äänestyspaikoissa on syntynyt ulos saakka ulottuvia jonoja.

Eduskuntavaalien äänestys on alkanut melko vilkkaasti. Presidentti Tarja Halonen puolisoineen äänesti puolenpäivän aikaan Helsingin Kalliossa. Helsingissä vaaliuurnilla kävivät myös pääministeri Paavo Lipponen sekä keskustan puheenjohtaja Anneli Jäätteenmäki.

Äänestyspaikoilla on riittänyt vipinää myös Helsingin ulkopuolella. Mm. Kangasniemen Kutemajärvellä väki oli lähtenyt ahkerasti liikeelle. Äänestäjiä oli kerääntynyt jonoksi asti jo ennen h-hetkeä mm. Kutemajärven kyläkoululle Kangasniemelle. Viime eduskuntavaaleihin verrattuna Kutemajärven äänestäjämäärä on kutistunut joka kymmenennellä monien maalaiskylien tapaan.

Vaalien tulos on kokonaisuudessaan selvillä puolenyön paikkeilla. Heti kello 20:n jälkeen julkaistaan ennakkoäänien jakautuma ja äänestysprosentti. Niistä voi kuitenkin jo päätellä vaalien tulosta.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 16.03.2003).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme