Mainos
Mainos

Äänestys edelleen vilkasta

Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys jatkui vilkkaana myös tänään. Eiliseen verrattuna äänestysluvuissa oli kuitenkin havaittavissa pientä hiipumista. Äänestysprosentti nousi kolmen ennakkoäänestyspäivän jälkeen 19,8:aan, ja äänestäneitä oli kaikkiaan lähes 784 000.

Äänestyskoppeja postissa

Naiset olivat edelleen miehiä selvästi aktiivisempia. Kaikkiaan lähes 456 000 naista on jo käynyt antamassa äänensä, kun luku miesten osalta on noin 328 000. Tänään ennakkoon äänestäneiden määrä kasvoi vajaalla 227 000:lla, joista naisia oli runsaat 130 000 ja miehiä 96 000.

Ennakkoäänensä voi antaa myös viikonloppuna, jolloin postit ovat avoinna kello 10-16. Tilapäisten ennakkoäänestyspaikkojen aukiolopäivät vaihtelevat tapauskohtaisesti. Viimeinen ennakkoäänestyspäivä on ensi viikon tiistai. Vaalipäivä on sunnuntai 6. helmikuuta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot