Mainos
Mainos

Aasian katastrofin hoito tyydyttää suomalaisia

Radio ja televisio saavat suomalaisilta parhaat arvosanat Aasian luonnonkatastrofin hoidossa.

Suomalaiset ovat melko tyytyväisiä tapaan, jolla Suomen valtiojohto ja viestimet hoitivat Aasian hyökyaaltokatastrofin. Helsingin Sanomien Suomen Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan parhaan arvion tehtäviensä hoidosta saivat radio ja televisio.

Maan johdosta parhaat arvosanat saivat pääministeri Matti Vanhanen ja presidentti Tarja Halonen. Yli neljä viidesosaa vastaajista katsoi heidän hoitaneen tehtävänsä hyvin tai melko hyvin.

Sen sijaan ulkoministeri ja ulkoministeriö saivat osakseen kritiikkiä. Vastaajista joka neljännen mielestä ulkoministeriö hoiti katastrofiin liittyvän työnsä melko tai erittäin huonosti.

Tutkimus tehtiin puhelinhaastatteluna tuhannelle suomalaiselle runsaat kaksi viikkoa maanjäristyksen jälkeen. Haastateltavilta kysyttiin, miten eri toimijat selvisivät katastrofin ja sen seuraamuksien hoidosta Suomen ja suomalaisten kannalta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot