Mainos
Mainos

Accenture: Liian aikaista sanoa lippu-uudistuksen ongelmien syitä

Accenturen mukaan yhtiö on tehnyt tiiviisti työtä yhdessä Tiedon ja VR:n kanssa VR:n lippu-uudistuksen ongelmien ratkaisemiseksi. Accenture on toinen VR:lle uuden lipunmyyntijärjestelmän toimittaneista yhtiöistä.

– Olemme ratkaisseet jo useita ongelmia, jotka koskevat järjestelmän skaalautuvuutta ja järjestelmän toimivuutta eri tilanteissa. Tutkimme asian läpikotaisin, kun olemme löytäneet lopullisen ratkaisun, sähköpostiviestissä kerrotaan.

– Kyseessä on hyvin monimutkainen järjestelmä, joka toimii useassa eri paikassa. Tällä hetkellä on liian varhaista kommentoida täsmällisesti ongelmiin johtaneita syitä. Juuri nyt keskitymme ratkaisemaan ongelmat ja saamaan järjestelmä toimimaan eri tilanteissa.

Eilen MTV3 Uutisten haastattelema Tiedon Suomen ja Baltian liiketoimintojen johtajan Ari Järvelän mukaan keskeinen ongelma oli kykenemättömyys varautua uudistuksesta aiheutuneeseen valtavaan kysyntäpiikkiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme