Mainos
Mainos

Action-tähti Snipes rymistelee suomalaispelissä

Suomalainen pelialan yhtiö Lapland Studio julkaisee yhdessä Hollywood-näyttelijä Wesley Snipesin kanssa toimintapelin. Pelin nimi on Julius Style: The International, ja se julkaistaan kansainvälisesti keväällä 2011.

Peli on suunniteltu iPhone-puhelimiin ja iPad-laitteisiin.

Julius Styles: The International on toimintapeli, jossa vaaditaan tekijöiden mukaan niin nopeaa älyä kuin reagointikykyäkin. Julius Styles on rahan, vallan, seksin ja murhien maailmassa toimiva eräänlainen kansainvälinen neuvottelija, jonka erityistaidot tekevät hänestä arvokkaan.

Wesley Snipes halusi tuoda pelihahmoon jotain elokuvarooleistaan.

- Halusin tuoda hahmoni elokuvista Passenger 57, Murder at 1600 ja Art of War pelimaailmaan. Peli on ikään kuin jatkumoa sille maailmalle, missä olen elänyt ja niille ihmisille, joiden parissa minun on ollut ilo viettää aikaa, Snipes kertoo.

Lapland Studion toimitusjohtaja Ilkka Immonen paljastaa, että yhteistyö Snipesin kanssa saattaa jatkua myöhemminkin.

- Yhteistyö on jo nyt ollut hienoa ja olemme erittäin iloisia Julius Stylesista. Meillä on myös mielenkiintoiset jatkosuunnitelmat tulevaisuuden varalle. Aiomme luoda uusia tarinoita eri pelialustoille.

Uusi peli julkaistaan yhdessä Elstree Studio Productions ja Red 27 Films -yhtiöiden kanssa. Wesley Snipes osallistuu myös itse pelien kehitystyöhön oman yrityksensä Maandi Media Entertainmentin kautta.

Jatkossa pelin muita jaksoja julkaistaan Xbox live-, Playstation Network- WiiWare- ja Android Market -pelialustoilla.

(MTV3 - AP)

Katso toimitusjohtaja Ilkka Immosen haastattelu sekä videokuvaa Lapland Studion muista peleistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme