Mainos
Mainos

Agronomiliitto: Eläinlääketieteellinen pidettävä Helsingissä

Agronomiliitto pitää eläinlääketieteellisen tiedekunnan parhaana sijoituspaikkana Viikin tiedepuistoa Helsingissä. Liiton mukaan eläinlääketieteen opetuksen siirtyminen maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan yhteyteen Viikkiin toisi mukanaan monia yhteistyöetuja. Tiedekunnat voisivat mm. käyttää samoja laboratoriotiloja sekä navetoita, sikaloita ja muita eläintiloja.

Tiedekuntien vierekkäinen sijainti lähentäisi samassa toimintaympäristössä työskenteleviä ammattikuntia, agronomeja ja eläinlääkäreitä. Opiskelijoiden mahdollisuudet valita kursseja toisesta tiedekunnasta paranisivat nykyisestä.

Agronomiliitto hämmästelee, että vuosikymmenen alussa tutkittu eläinlääketieteellisen sijainti on nostettu näin pian esille uudestaan. Keskustelu sijainnista on käyty pääosin epäolennaisten ja lähinnä aluepoliittisten näkökohtien perusteella, eikä tutkimuksellisista tai koulutuksellisista lähtökohdista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot