Mainos
Mainos

Aho: Doping anteeksiantamatonta

Hiihtoliiton entinen puheenjohtaja Esko Aho pitää hiihtäjien dopingia täysin anteeksiantamattomana ja järkyttävänä työnä. Hän ei mitenkään ymmärrä, miksi hiihtäjät, valmentajat ja lääkärit poikkesivat selvistä säännöistä.

Aho korosti STT:lle puhelimitse Yhdysvalloista, että Suomen työltä dopingin vastustamisessa viedään pohja pois. Kun veriplasma-aineiden käyttö kiellettiin, kaikille kilpahiihdossa mukana oleville piti hänen mielestään olla yksiselitteisesti selvää, mitä se tarkoittaa.

Ahon itsensä kannalta asian tekee ikäväksi vielä se, että hän oli Hiihtoliiton hallituksessa aikanaan tekemässä päätöksiä rangaistuksista.

-Kyllä tämä on nöyryyttävää sillä tavalla, että olen Suomen edustajana ja itse henkilökohtaisesti uskonut, että meidän pitää kaikin tavoin ajaa puhdasta urheilua kansainvälisessä hiihtoliitossa, Aho tuskaili.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme