Mainos
Mainos

Aho: Hallitusohjelma ei eheytä Suomea

Suurimman oppositiopuolueen keskustan puheenjohtaja Esko Aho arvioi, ettei Lipposen toisen hallituksen ohjelma vastaa lupauksiaan. Sen ensimmäisen luvun otsikossa puhutaan oikeudenmukaisesta, kannustavasta ja sosiaalisesti eheästä Suomesta. Ahon mukaan sellaista Suomea ei tällä ohjelmalla synny.

Ahon mielestä paperi sisältää paljon yleviä periaatteita, mutta hyvin vähän käytännön toimia. Erityisesti tämä näkyy työnteon ja yrittäjyyden edellytysten parantamisessa, alueellisen tasapainon toteuttamisessa ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden luomisessa. Ahon mielestä hallituksen muodostamiseen liittyvät kuviot ovat yhä enemmän alkaneet muistuttaa teatterikappaletta, mitä pidemmälle on menty.

Keskustan eduskuntaryhmä kuuli tänään Ahon katsauksen, jossa hän puhui myös pettymyksestä. Ryhmänjohtaja Mauri Pekkarinen (kesk.) kuvaili tunnelmaa innostuneeksi ja yksituumaiseksi. Saman vanhan "hapatuksen" jatkuessa keskustan politiikalla on hänen mukaansa tärkeä sija ja tilaus.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme