Mainos
Mainos

Aho: Nimityksen tiedotus tylyä

Suomen Pankin johtajavalinnassa syrjäytetty keskustajohtaja Esko Aho ihmettelee nimityspäätöksen tylyä tiedotuslinjaa.

Myöhään eilen työmatkalta Brysselistä palannut Aho aikoo nyt rauhassa harkita jatkoaan puolueen johdossa. Ahon mukaan päätöksellä ei ole mikään kiire, ja Suomen Pankin nimitysjupakan jäljiltä politiikan asialistalla on tärkeämpiäkin kysymyksiä..

-Minusta näytää siltä että tässä on paljon isompi keskustelu ja tärkeämpi aihe menossa kun pohditaan mitä oikein tapahtui, miksi ja mitä seurauksia tästä päätöksestä myös perustuslailliselta kannalta kaiken kaikkiaan on.

-Minun kannaltani ehkä kaikkein suurin yllätys on se, että vieläkään kukaan niistä jotka ovat päätöksen tehneet, ei ole ottanut millään tavalla yhteyttä kertoakseen päätöksestä ja sen perusteluista. Olen ollut täysin uutisvälineiden ja välikäsien tiedon varassa. Mutta ehkä se on nykyaikaista poliittista kulttuuria, keskustan puheenjohtaja Esko Aho pohdiskelee.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 02.12.2001)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme