Mainos
Mainos

Aho: Verotus kilpailukykyiseksi

Keskustan puheenjohtajan Esko Ahon mukaan hyvinvointiyhteiskunta on mahdollista säilyttää myös kevyemmän verotuksen oloissa. Aho kirjoittaa aiheesta kolumnissaan Turun Sanomissa.

Ahon mukaan kunnolliset peruspalvelut ja toimeentulon turva saattavat pelastua vain niin, että pystymme luomaan edellytykset verotuksen pitämiselle kilpailukykyisenä. Ahon mukaan 1990-luvun alussa tehty yhteisöverouudistus on hyvä esimerkki siitä, että suuret verotulot eivät välttämättä edellytä korkeita verokantoja.

Aho sanoo, että uudistustyötä täytyy nyt uskaltaa jatkaa samassa hengessä. Jos veropohjaa onnistutaan laajentamaan, on mahdollista, että ikääntyvä Suomi pystyy rahoittamaan terveydenhuollon ja sosiaaliturvan lisääntyvät menot.

(MTV3-STT)

Anneli Jäätteenmäki on ilmoittautunut ilmoittautunut ehdolle Keskustan puheenjohtajaksi. Jäätteenmäen hoitaessa puolueen puheenjohtajuutta Keskustan kannatuksessa tapahtui hetkellinen nousu. - Silloin Keskustassa oli hyvä draivi ja innostus, ja uskon sen palaavan, Jäätteenmäki sanoo.

(Huomenta Suomi 11.01.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme