Mainos
Mainos

Ahtisaari: EU:n kriisinhallintaa tehostettava

Presidentti Martti Ahtisaaren mukaan EU:n olisi panostettava siviilikriisinhallintaan aiempaa enemmän. Hänen mukaansa kriisinhallinnassa pitäisi pyrkiä nopeuteen ja suunnitelmallisuuteen.

Presidentti Ahtisaari toivoo, että poliittista tahtoa löytyisi sekä sotilaallisen että siviilikriisinhallinnan vahvistamiseksi. Tämä kohottaisi EU:n uskottavuutta ja kykyä vastata haasteisiin.

Ahtisaari piti tänään Brysselissä esitelmän siviilikriisinhallinnan nykytilasta. Lähtökohtana Ahtisaaren esitelmässä olivat Kosovosta ja muualtakin saadut kokemukset, että sotilasvoimat eivät ole sopineet kaikkiin kriisinhallintatavoitteisiin. Yksin voimalla ei Ahtisaaren mukaan pystytä luomaan vakaata yhteiskuntaa ja toimivia hallintoelimiä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot