Mainos
Mainos

Ahtisaari kannattaa yhteisiä materiaalihankintoja

Presidentti Martti Ahtisaari katsoo, että yhteiset materiaalihankinnat Ruotsin kanssa on erinomainen tapa säästää resursseja.

Näin presidentti kommentoi puolustusvoimain komentajan kenraali Gustav Hägglundin äskettäistä ehdotusta, jonka mukaan Suomi ja Ruotsi voisivat yhdessä hankkia helikoptereita sotilaskäyttöön. Myös merivalvonnan osalta Suomella ja Ruotsilla on tehtävissä paljon yhteistyötä, totesi presidentti STT:lle Kalmarissa.

Suomen valtionpäämies näkee erinomaisen myönteisenä pohjoismaisessa yhteistyössä sen, että Norja on Barentsin alueen lisäksi yhä enemmän mukana myös Itämeren alueen toiminnoissa.

Kalmarista presidentti matkusti tänään EU:n huippukokoukseen Amsterdamiin. Hän uskoo, että yhteinen sävel siellä löytyy.
-Täytyy kuitenkin muistaa tausta, josta lähdetään, sanoi presidentti viitaten Britannian ja Ranskan äskettäisiin hallituksenvaihdoksiin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme