Mainos
Mainos

Ahtisaari laihtuu

Presidentti Martti Ahtisaari on pudottanut painoaan toistakymmentä kiloa eikä aio tässä vaiheessa mennä polvileikkaukseen.
-Ei, haluan pelata parempaa golfia, naureskeli leppoisa presidentti Lontoossa tiistaina. Näin hän vastasi kysymykseen, merkitseekö kunnon kohottaminen lähtöä toiselle presidenttikaudelle.
-Olen päättänyt, etten mene tässä vaiheessa polvileikkaukseen. Polveni jaksaa varsin hyvin, valtionpäämies kertoi.

Runsaasti kiloja karistanut presidentti sanoi olevansa vähän pettynyt, ettei kukaan ole huomannut hänen hoikistumistaan. Samaan hengenvetoon hän totesi, etteivät vierailut edesauta painonpudotusohjelmassa pysymistä. Täytyy sitten kotona ottaa tiukemmin, hän suunnitteli.

Ihminen, jolla on ongelmia polviensa kanssa, joutuu presidentin mukaan jossakin vaiheessa elämäänsä harkitsemaan myös leikkausvaihtoehtoa.
-Minulla se ei nyt vain ole tällä hetkellä esillä, hän totesi. En ollenkaan sano, etten sitä jossakin vaiheessa harkitsi. Toivon vain, että tällainen operaatio tehtäisiin ainoastaan kerran elämässäni eikä sitä tarvitsisi uusia. Tämä ratkaisee ainakin minulle henkilökohtaisesti sen, milloin katson, että leikkaus on välttämätön, sanoi presidentti Ahtisaari.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme