Mainos
Mainos

Ahtisaari vedonlyöjien Nobel-suosikki

Presidentti Ahtisaarella on mainiot ansiot rauhanhieronnassa ja hän on neuvotellut sopimuksen kahden sotivan osapuolen välille tsunamin raatelemalla alueella.

Presidentti Martti Ahtisaari on suuren vedonlyöntitoimisto Centrebetin suosikki Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi tänä vuonna. Ahtisaaren voittokerroin Centrebetillä on 6-1.

Kakkossuosikkeina toimistolla ovat amerikkalaissenaattori Richard Lugar ja entinen senaattori Sam Nunn. Heidän voittokertoimensa on 7-1. Kaksikko on ehdolla palkinnon saajaksi merkittävästä työstään entisen Neuvostoliiton ydinaseiden purkamisessa.

-Ahtisaaren kohdalla tulee rasti kahteen tärkeimpään ruutuun: hänellä on mainiot ansiot rauhanhieronnassa ja hän on neuvotellut sopimuksen kahden sotivan osapuolen välille tsunamin raatelemalla alueella, perusteli Centrebetin vedonlyöntitoiminnoista vastaava Gerard Daffy.

Kolmossuosikeiksi rauhanpalkinnon saajina on rankattu Pelastakaa lapset ja Oxfam -järjestöt kertoimella 8-1.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme