Mainos
Mainos

Äidinmaidonkorvike-erässä liikaa D-vitamiinia

Viallisessa erässä Valion PeptidiTuttelia ja GefilusPeptidiTuttelia on yli kymmenkertainen määrä D-vitamiinia. Tuotteen antaminen lapselle on lopetettava heti.

Elintarvikevirasto varoittaa apteekeissa myytävän äidinmaidonkorvike-erän tuotevirheestä. Valion erityisäidinmaidonkorvikkeissa nimeltä PeptidiTutteli ja GefilusPeptidiTutteli on yli kymmenkertainen määrä D-vitamiinia.

Elintarvikeviraston mukaan tuotteen antaminen lapselle on lopetettava heti. Vanhempien tulee lisäksi ottaa yhteyttä hoitavaan lääkäriin lisäohjeiden saamiseksi. Virheelliset jauhetuotteet on pakattu 400 gramman pakkauksiin, ja niissä on parasta ennen -päiväyksenä 7.7.2006.

Valmistajana on Valion Lapinlahden tehdas. Tuotevirhe piilee vain näissä erissä, joten muut erät ja muut Tutteli-tuotteet ovat virheettömiä. Lisätietoja antaa puhelimitse ympäri vuorokauden Nutricia Baby Oy:n asiakaspalvelu numerossa 0800-92438.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme