Mainos
Mainos

"Aikataulu pitää Vuosaaressa"

Helsingin sataman mukaan Vuosaaren sataman raketamisaikataulu ei ole venymässä ruoppausviivästyksestä huolimatta.

Vuosaaren tulevaa satama-aluetta

Vuosaaren sataman rakentamisaikataulu ei veny, vaikka ruoppaukset viivästyvät ruoppauskiellon vuoksi, sanotaan Helsingin satamasta.

Sataman ja meriväylän ruoppaukset jatkuvat, kun ympäristöviranomaisten kanssa on päästy yhteisymmärrykseen niiden jatkamisesta. Satamasta kerrotaan, että ruoppaus jatkuu syksyllä niin pitkään, kun meri on sula. Helsingin satama selvittää yhdessä Uudenmaan ympäristökeskuksen kanssa Vuosaaren telakalta löytyneen tributyylitinapitoisen maa-aineksen ruoppausta ja ruoppausmassojen käsittelymahdollisuuksia.

Uudenmaan ympäristökeskus määräsi ruoppaukset keskeytettäväksi 9. toukokuuta siihen asti, kunnes keskus on arvioinut tutkimustulokset. Satama oli jo ehtinyt aloittaa ruoppaamisen hieman etuajassa, vaikka lupaehtoihin kuului tutkimustulosten lähettäminen ympäristökeskuksen arvioitavaksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot