Mainos
Mainos

Äiti Amma halaa Helsingissä

Hartaasti odotettu Äiti Amma aloitti suomalaisten halaamiseen aamukymmeneltä Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa. Äiti Amma halaa suomalaisia tänään ja huomenna.

Suomen-vierailu on osa Äiti Amman Euroopan-kiertuetta, ja vierailun järjestää Suomen Amma-keskus.

- Täällä on ehkä tuhat ihmistä, Taavi Kassila Suomen Amma-keskuksesta arveli ennen puolta päivää. Ihmisten ei tarvitse seistä jonottamassa, sillä Kaapelitehtaalla on vuorolappusysteemi. Äiti Amma tuli halliin kymmeneksi ja meditoi ensin 15-20 minuuttia. Sen jälkeen hän aloitti halaamisen.

- Olin viime jouluna Intiassa tilaisuudessa, missä oli 120 000 ihmistä. Äiti Amma saattoi halata heitä yhteen putkeen 19 tuntia syömättä, juomatta ja käymättä välillä edes vessassa, Kassila ihaili 53-vuotiaan Amman kestävyyttä.

Kassila muistaa Äiti Amman syntymäpäivänkin: 27.9.1953. Hän on nimittäin itse vain yhdeksän päivää nuorempi kuin Amma.

Äiti Amma on halannut ihmisiä 30 vuotta. Sinä aikana hän on ehtinyt antaa siunaavan halauksensa noin 25 miljoonalle ihmiselle.

Taavi Kassila sai halauksen jo eilen lentokentällä, jossa hän oli vastassa Äiti Ammaa.

- Nyt olen tässä työtehtävissä, joten en mene aamupäivällä halaukseen.

Erilaisia halauksia eri kertoina

Äiti Ammaa tuntevilla on sellainen käsitys, että Amma itse säätelee sitä, millä voimalla kukin pääsee halauksen kokemaan.

- Ensimmäisen kerran, kun tulin Amman luo, tunsin jo 50 metrin päässä siitä talosta, että tuossa talossa on rakkauden täydellinen mestari. Se on niin valtava se säteily, joka hänestä lähtee, Kassila kertoo.

Hän on saanut jonkun kerran niin sanotun jumalkokemuksen Äiti Amman kanssa.

- Kokemus jumalasta oli niin voimakas, että olin tunnin aivan mielettömässä autuuden tilassa. Halaukset voivat olla huippukokemuksia tai sitten joskus aika neutraaleja kokemuksia. Ne vaihtelevat eri kerroilla, mutta hänen läheisyydessään ylipäänsä tuntee semmoisen voimallisen jumalallisen rakkauden, Kassila selittää kokemuksia.

Hän teki tv-ohjelman Äiti Ammasta jo vuonna 1993 ja on siitä saakka seurannut Amman vaiheita.

Äiti Amma oli oppilaittensa mukaan valaistunut jo syntyessään. Kalakauppiaan tytär aloitti julkisen opetustyön Intiassa 21-vuotiaana. Hän kertoi isälleen jo etukäteen, että hänen oppilaansa odottavat häntä eri puolilla maailmaa, ja että hän on tullut maailmaan auttaakseen ihmisiä lähestymään jumalaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme