Mainos
Mainos

Äitienpäivän sää: Osassa maata keväistä lämpöä, paikoin sadetta

Sää jatkuu vaihtelevana loppuviikolla.

Tänään torstaina Oulunsalossa Oulussa on mitattu yli 19 astetta. Eniten sateita on tullut kaakossa Kouvolan seudulla. Lännessä on paikoin ukkostanut.

Perjantaiaamu on pääasiassa poutainen, mutta päivän mittaan Etelä- ja Keski-Suomessa syntyy sadekuuroja. Etelä- ja lounaisrannikolla on poutaisempaa ja aurinkoistakin. Lämpötilat ovat laajalti 10-15 asteessa, Länsi-Suomen poutaisilla alueilla voi olla yli 15 astetta.

Lauantaina matalapaineen keskus on läntisen Lapin päällä ja tuo sateita etenkin maan pohjois- ja keskiosaan. Pohjoisessa sateet ovat melko yhtenäisiä, muualla tulee sadekuuroja. Ukkonen voi jyristä paikoin. Poutaisinta on länsirannikolla.

Tämän hetken ennusteen mukaan äitienpäiväksi olisi tulossa sateita osaan maata.

– Näyttäisi siltä, että sadealue saapuu länteen, mutta epävarmaa on, pitkällekö itään sateet ehtivät. Etelässä ja idässä on hyvät mahdollisuudet poudalle ja lämpötilat voivat olla yli 15 asteessa. Pohjoisessa ollaan 10 asteen molemmin puolin, toteaa MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Katso sadetutka ja äitienpäivän paikkakuntakohtaiset ennusteet MTV:n sääsivustolta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme