Mainos
Mainos

Ajokeli erittäin huono etelässä

Ajokeli on maan eteläosassa nyt erittäin huono lumisateen sekä kinostuvan ja pöllyävän lumen takia. Liikennettä vaikeuttaa lisäksi liukkaus ja kova tuuli.

Lumimyräkässä on sattunut jo ainakin yksi kuolonkolari. Henkilöauton kuljettaja kuoli Pöytyällä Varsinais-Suomessa, kun hänen autonsa törmäsi vastaantulleeseen linja-autoon kesken ohituksen.

Lumisateen ennustetaan loppuvan aamun ja aamupäivän aikana etelässä, kun lumisade siirtyy hitaasti pohjoiseen. Lunta on yön aikana satanut viidestä kymmeneen senttiin, mutta paikoin kinokset ovat tuulen vuoksi todella paksuja.

Pakkasta on tänään Etelä- ja Keski-Suomessa parisenkymmentä astetta. Idässä ja pohjoisessa pakkasta voi olla reilusti yli 30 astetta. Kova tuuli lisää pakkasen purevuutta.

Yön ja aamun tieliikenne on sujunut poliisin mukaan lumisateesta huolimatta hyvin. Junat sen sijaan ovat myöhästelleet reippaasti.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme