Mainos
Mainos

Ajokeli paikoitellen huono lumisateen vuoksi

Ajokeli on yhä erittäin huono lumi- ja räntäsateen takia Kymenlaaksossa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa. Muualla maassa päätiet on Tiehallinnon mukaan saatu aurattua. Pienemmillä teillä aurauksia tehdään vielä.

Ilmatieteen laitos ennustaa, ettei eilisen kaltaisia lumisateita enää tänään nähdä. Ainoastaan maan kaakkoisosissa lunta saattaa sataa useampia senttejä. Muualla maassa lunta voi sadella paikoittain.

Liikenne palautumassa normaaliksi

Junaliikenne on palautumassa normaaliksi viime päivien lumimyräkän jäljiltä. Peruutuksia tai suuria myöhästymisiä ei ole ollut raiteilla aamun aikana ja kaikki vuorot ajetaan tavallisen aikataulun mukaisesti.

Rantaradan lähijunaliikenteessä on kuitenkin ollut viiveitä. Vantaankoksen junat kulkevat aamun työmatkaliikenteen aikana noin 10 minuuttia myöhässä aikataulustaan liikenteenohjausjärjestelmään tulleen vian vuoksi.

Lentoliikenteen odotetaan sujuvan eilistä paremmin, mutta lentovuorojen myöhästymisiä ja peruutuksiakin saattaa Finnairin mukaan tulla kotimaan ja Euroopan liikenteeseen myös tänään.

Ilmatieteen laitoksen mukaan lumimyräkkä ei ollut aivan poikkeuksellinen. Marras-joulukuussa Suomessa sattuu näin runsaita lumisateita miltei vuosittain.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme