Mainos
Mainos

Ajokeli parantunut aamusta - jalkakäytävät paikoin erittäin liukkaita

Ajokeli on parantunut aamusta. Ilmatieteen laitos ei enää anna yhteenkään maakuntaan varoitusta erittäin huonosta ajokelistä.

Ajokeli on kuitenkin yhä huono liki koko maassa. Ainoastaan Varsinais-Suomessa ja Ahvenmaalla on tavalliset talviolosuhteet.

Maan itä- ja pohjoisosassa ajokeliä heikentävät jäätävä tihkusade, lumi- tai räntäsade sekä sään lauhtuminen. Muissa huonon ajokelin maakunnissa vaivana ovat lumi- tai räntäsateiden lisäksi sohjoiset ja polanteiset tiet.

Uudellamaalla jalkakäytävät ovat paikoin erittäin liukkaita. Pahoja kaatumisia ei kuitenkaan ole ilmeisesti juuri sattunut. Esimerkiksi Töölön tapaturma-asemalla Helsingissä ja Jorvin sairaalan päivystyksessä Espoossa päivä ei ole erottunut poikkeuksellisena.

Monissa muissakin maakunnissa Kanta-Hämeestä Pohjanmaalle kevyen liikenteen väylät voivat olla paikoin erittäin liukkaita.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme