Mainos
Mainos

Ajoneuvojen ensirekisteröinnit yhä kasvussa

Henkilö- ja kuorma-autoja rekisteröitiin saman verran kuin ennenkin, kun taas uusia pakettiautoja tuli yli seitsemän prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Ajoneuvojen ensirekisteröinnit ovat lisääntyneet tasaista tahtia. Ajoneuvohallintokeskuksen mukaan uusia ajoneuvoja rekisteröitiin tammi-kesäkuussa 4,1 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna.

Uusia henkilöautoja rekisteröitiin tämän vuoden alkupuoliskolla 86299 kappaletta, mikä on lähes täsmälleen saman verran kuin edellisen vuoden vastaavana ajanjaksona.

Pakettiautojen ensirekisteröinnit lisääntyivät vuoden alkupuoliskolla. Tammi-kesäkuussa rekisteröitiin 8305 pakettiautoa, mikä on 7,2 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla

Kuorma-autojen rekisteröinnit ovat säilyneet kutakuinkin ennallaan. Linja-autoja rekisteröitiin alkuvuodesta vajaat 10 prosenttia edellisvuotista vähemmän.

Moottoripyörien rekisteröinnit lisääntyivät noin 10:llä ja mopojen 20:llä prosentilla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme