Mainos
Mainos

AKT:lla ei vielä yhtään ehdokasta uudeksi puheenjohtajaksi

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT ei ole edistynyt uuden puheenjohtajansa etsimisessä.

AKT:lle puheenjohtaja -työryhmän puheenjohtaja Veijo Ruonala sanoo, ettei liitolla ole toistaiseksi ainuttakaan ehdokasta uudeksi puheenjohtajaksi.

Työryhmän on tarkoitus esitellä ehdokas uudeksi puheenjohtajaksi syysvaltuustossa, joten sopivan henkilön pitäisi olla tiedossa jo kesän päätteessä. Ruonala uskoo, että kesälomien jälkeen ehdokkaita alkaa löytyä.

– Jos kukaan ei ilmoittaudu, ollaan aika pattitilanteessa. Luulisi kyllä jotakuta kiinnostavan näin näkyvä paikka, Ruonala sanoo.

AKT:n entinen puheenjohtaja Timo Räty joutui jättämään paikkansa maaliskuussa, kun epäilyt työpaikkakiusaamisista päätyivät syyteharkintaan. Kantelun teki viestintäpäällikkö Hilkka Ahde. Rädyn epäluottamusta lisäsivät myös tiedot rahankäytöstä ja puheenjohtajan sihteerille tehdyistä kalliista vuokrasopimuksista.

Uuden johtajan on määrä aloittaa marras-joulukuun vaihteessa. Järjestölle haetaan nyt puheenjohtajaa Rädyn loppukaudeksi, jota on jäljellä vielä kaksi vuotta. Puheenjohtajan toivotaan voivan jatkaa myös seuraavan viisivuotiskauden.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme