Mainos
Mainos

AKT:n kokouksessa kannatusta Rädyn hyllyttämiseksi

MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan puheenjohtaja Timo Rätyä on esitetty ja kannatettu AKT:n valtuuston kokouksessa hyllytettäväksi. Auto- ja kuljetusalan liitto AKT:n valtuusto on parhaillaan kokouksessa Vantaalla.

Valtuuston puheenjohtaja ei ottanut hyllytysesitystä kuitenkaan käsittelyyn, joten asiasta ei äänestetty.

Kokouspaikalta poistunut luottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu toivoivat, että työsuojeluongelmat saataisiin korjattua.

– Olen niin äärettömän väsynyt, että haluan lähteä vain kotiin. Jokainen ymmärtää, että tämä on niin raskas prosessi, ettei tähän lähdetty huvin päin, sanoi kokouspaikalta poistunut viestintäpäällikkö Hilkka Ahde MTV3:n Uutisille.

Juuri Hilkka Ahde kanteli Rädyn toiminnasta työsuojelupiiriin marraskuun alussa.

Räty johtanut AKT:ta 10 vuotta

MTV3 kertoi marraskuun alussa, että Rädyn epäasiallisesta käytöksestä on valitettu Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Kyse ei ole seksuaalisesta häirinnästä vaan muunlaisesta epäasialliseksi koetusta käytöksestä. Rädyn kerrotaan muun muassa kohtelevan epämiellyttäviä alaisiaan kuin ilmaa.

Timo Räty valittiin jatkokaudelle viime kesänä. Hän on johtanut AKT:a kymmenen vuotta ja häntä pidetään kovana neuvottelijana. AKT:n puheenjohtajan valitsee neljän vuoden välein edustajakokous.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme