Mainos
Mainos

AKT:n lakon vahingonkorvauksia pohditaan

Yksikään työnantaja ei ole toistaiseksi ilmoittanut vahingonkorvausjutun nostamisesta oikeudessa.

Auto- ja kuljetusalan tänään päättyneen lakon mahdolliset vahingonkorvausseuraamukset jäävät ainakin toistaiseksi auki. Yksikään työnantaja ei ole vielä ilmoittanut vahingonkorvausjutun nostamisesta siviilioikeudessa.

Vahingonkorvauskannetta aiemmin väläyttäneen teollisuuskemikaalien kuljettajan ADR-Haanpään toimitusjohtaja Lasse Paitsola sanoi tänään, että asiaa "mietitään kokonaisuutena" vahinkojen suuruutta kartoittaen. Paitsolan mukaan kyse on isosta kokonaisuudesta, jossa sekoittuvat juridiikka ja politiikka.

- Ja tätä tietenkin punnitaan ja peilataan, mitä tässä tehdään. Paitsola arvioi yhtiönsä taloudelliset vahingot lakon vuoksi kymmeniksi tuhansiksi euroiksi.

Hän huomauttaa kuitenkin, ettei yksikään asiakas joutunut ajamaan tehtaita alas. Suurimmat ongelmat syntyivät satamien lakkoilusta, kun kemikaalikuljetuksia jouduttiin kierrättämään Haaparannan kautta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme