Mainos
Mainos

AKT:n luottamusmiehen potkujupakka saatetaan painaa villaisella

Rahjan satamassa ahtaajien luottamusmiehenä toimivan Voitto Ketolan potkuja ei välttämättä käsitellä lainkaan AKT:n hallituksessa. 

Liiton varapuheenjohtaja Arto Sorvali totesi iltapäivällä puhelimitse MTV Uutisille, että kirjallisia vaatimuksia Ketolan erottamiseksi ei ole saapunut. Sorvalin mukaan vasta sellaisen saapuessa hallitus pohtisi, onko asiaa tarpeellista käsitellä. Sen jälkeen ero voisi tulla hallituksen käsittelyyn. 

Vaikuttaa siltä, että liitossa ei ole suuria haluja jatkaa asian prosessointia. On siis mahdollista, että pienipalkkaisia hoitajia puolustanut Ketola jatkaa nyt normaalisti AKT:n jäsenenä. 

– Se olisi kyllä hieno juttu. Ei minulla AKT:ta vastaan ole koskaan mitään ollut, Ketola kommentoi MTV Uutisille. 

Ketola kertoi aiemmin tänään saaneensa hyvän ja kannustavan vastaanoton työpaikallaan satamassa. 

Ketola harmitteli MTV Uutisten tv-haastattelussa viime viikolla yhteiskuntasopimuksen kaatumista. Tämän jälkeen hän kertoi saaneensa puhelun, jossa Sorvali oli ilmoittanut potkuista. Sorvali puolestaan kiisti väitteen. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme