Mainos
Mainos

AKT:n Räty arvostelee Niinistön talouspolitiikkaa

Auto- ja kuljetusalan Työntekijäliiton puheenjohtaja Timo Räty ei hyväksy valtiovarainministerin tapaa tehdä ihmisten perusturvasta poliittinen pelinappula.

Puheenjohtaja Timo Räty, AKT

Auto- ja kuljetusalan Työntekijäliiton AKT:n puheenjohtaja Timo Räty syyttää valtiovarainministeri Sauli Niinistöä kerskakulutusjuhlien järjestämisestä hyväosaisille.

Räty kummastelee Niinistön pyrkimyksiä esiintyä jonkinlaisena hyväntekijänä, kun hän panee huonompiosaiset taistelemaan keskenään vaatimattomista parannuksista. Työttömyyspäivärahan korotuksiin on kaavailtu noin 200 miljoonan markan lisäystä, mutta pääosassa hyväosaisia hyödyttäviin veronalennuksiin miljardeja markkoja.

Imatralla sunnuntaina puhunut Räty pitää moraalittomana Niinistön tapaa tehdä ihmisten perusturvasta poliittinen pelinappula.

-Suomen talouden pitkä kasvukausi on johtanut valtavaan yhteiskunnan kokonaisvaurauden lisääntymiseen, mutta seurauksena on kuitenkin ollut vääristynyt tulonjako, Räty huomautti.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme