Mainos
Mainos

AKT:n Räty: Ay-liikkeen oltava mukana työllisyystyöryhmässä

AKT:n puheenjohtajan Timo Rädyn (sd.) mielestä suunniteltu uusi työllisyystyöryhmä on tarpeeton ilman ay-liikkeen mukanaoloa.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton kesäpäivillä Kuopiossa tänään puhunut Räty uskoo, että työryhmältä puuttuu muuten tuntuma todellisuuteen. Aikaisemmat työryhmät eivät Rädyn mukaan ole lisänneet työpaikkoja eivätkä parantaneet työelämää.

Räty arvelee, että uusikin työllisyystyöryhmä perustetaan vain keksimään perusteluja palkansaajan ja työttömän elinehtojen heikentämiselle. Ryhmän todellisena pyrkimyksenä Räty pitää ihmisten työsuhde- ja työttömyysturvan sekä sosiaaliturvan heikentämisen.

Vaihtoehdoksi Räty tarjoaa panostamista koulutukseen ja osaamiseen.

-Tätä kautta työelämä kehittyy laadukkaammaksi. Nykyistä parempaan työelämään kuuluvat kokoaikaiset pysyvät työpaikat, parempi työsuhdeturva ja riittävät ansiot, hän totesi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot