Mainos
Mainos

AKT-pomo Ylelle: Sontaa tullut niin, että luottamustehtävät loppuvat tähän

AKT:n varapuheenjohtaja Veijo Ruonala pitää viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen irtisanomisen saamia mittasuhteita kohtuuttomina. Hän myös kommentoi omaa asemaansa.

- Kyllä tässä sontaa on tullut niskaan siihen malliin, että minun luottamustehtäväni loppuvat tähän pestiin. Jatkossa aion keskittyä järvellä kalastamiseen, Ruonala sanoo Ylelle.

Iltalehti kertoi aiemmin päivällä, että Ruonala oli tönäissyt tuntemansa naispuolisen henkilön maahan sen vuoksi, että nainen oli tykännyt Ahteen Facebook-päivityksistä. Välikohtaus sattui AKT:n talvipäivillä muutama viikko sitten.

Ruonala myönsi lehdelle tapahtuneen.

– Hävettää helvetin paljon mitä on sattunut. En puolustele omaa tekoani. Ei näin iso ukko saisi sillä tavalla naista työntää, hän sanoo lehdessä.

Poliisin mukaan AKT:n talvipäiväkärhämä tutkitaan pahoinpitelynä.

Ruonala on ollut AKT:ssa kiistan keskiössä olevan puheenjohtaja Timo Rädyn suurimpia tukijoita. Ruonalan mukaan perusteet Ahteen irtisanomiselle ovat olleet vankat.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme