Mainos
Mainos

AKT:ssa taas uusi kiusaamisväite

AKT:n sisällä käsitellään jälleen uutta kiusaamisväitettä.

MTV Uutisten saamien tietojen mukaan Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n keskustoimistossa on taas päädytty tilanteeseen, jossa johto joutuu käsittelemään keskustoimistossa epäiltyä kiusaamista.

Myös tällä kertaa kiusatuksi kokee tulleensa liitossa työskentelevä nainen. Hän kokee joutuneensa kiusatuksi erään AKT:n ylimpään johtoon kuuluvan miehen ja toimistotöitä tekevän naisen taholta. Nainen on kertonut AKT:n johdolle kokemastaan kiusaamisesta. 

Hallitus ei ottanut asiaa käsittelyyn viime viikon kokouksessaan. Sitä käsitellään ensimmäistä kertaa virallisesti tulevassa työvaliokunnassa.

MTV Uutisten tavoittamat tahot toivovat, että asia käsiteltäisiin mahdollisimman pian ja mahdollisimman avoimesti.

Liiton aiemmat työpaikkakiusaamistapaukset päätyivät tuomioihin käräjäoikeudessa tammikuussa. Puheenjohtaja Timo Räty ja useat liiton johtohenkilöt tuomittiin työpaikkakiusaamisesta. Räty on ilmoittanut valittavansa tuomiosta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme