Mainos
Mainos

Aktivistit jatkavat mielenilmausta kokoomuksen puoluekokouksessa

Greenpeacen aktivistit jatkavat mielenilmaustaan kokoomuksen ydinvoimalinjausta vastaan kokoomuksen puoluekokouksessa Jyväskylässä.

Greenpeacen mukaan aktivistit odottivat ministeri Jyrki Kataista aamulla hotellin ulkopuolella ja Paviljongin edessä pidellen kylttejä, joissa Kataista kehotettiin keskustelemaan ydinsähkön viennistä, ydinjätteiden määrän kaksinkertaistamisesta, uusiutuvien ja energiatehokkuuden unohtamisesta sekä Olkiluoto 3:n petetyistä lupauksista.

Puoluekokouspaikan sisäänkäynnin lähelle on ripustettu banderolli, jossa lukee "Jyrkivihreä Suomi: ydinsähkön siirtomaa".

Greenpeacen energiavastaava Lauri Myllyvirta sanoo järjestön olevan aina valmis keskustelemaan ydinvoimasta kokoomuksen kanssa, mutta se on "kuin keskustelisi betoniseinän kanssa". Puolue myös kiertelee vastauksissaan vientisuunnitelmista ja vastuuvapaudesta, Myllyvirta toteaa tiedotteessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme