Mainos
Mainos

AL: Kadonneen skootteritytön puhelutiedot päätyvät Nokialle

Tampereella kadonneen 15-vuotiaan Karoliina Kestin matkapuhelin on yhä kateissa, mutta sen teletunnistetietojen mukaan tytön puhelin on päätynyt Nokian Tottijärvelle, kertoo Aamulehti. Poliisin mukaan puhelin oli toiminnassa vielä hänen katoamisensa jälkeen aina tiistaiaamuun asti, mutta mykistyi sen jälkeen.

Nokian Tottijärvi sijaitsee noin parinkymmenen kilometrin päässä Tampereelta. Vaikka teletunnistetiedot päätyvät Tottijärvelle, se ei kuitenkaan poliisin mukaan tarkoita sitä, että Kesti tai hänen puhelimensa olisi päätynyt sinne.

– Yleensähän matkapuhelin kytkeytyy lähimpään ja vahvimpaan tukiasemaan, mutta näin ei aina käy. Todennäköisempää on, että puhelin ei ole fyysisesti sinne mennyt, sanoo komisario Hannu Kallioniemi Aamulehdelle.

– Sitä pyritään kyllä selvittämään, onko tytöllä jotain yhteyksiä Tottijärvelle.

Karoliina Kestistä jotain tietäviä pyydetään edelleen ottamaan yhteyttä Pirkanmaan poliisiin, 07187 45502 tai 050-566 8972.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme