Mainos
Mainos

AL: Rakennusliikkeetkään eivät maksa Karoliina-palkkiota - asiassa ei rikosta

Kaksi Aamulehden kautta vihjepalkkioita Karoliina Kestin löytymisestä luvannutta rakennusliikettä on pyörtänyt päätöksensä. Toinen rakennusalan yritys lupasi 1. syyskuuta 10 000 euron vihjepalkkion Kestin löytymiseen ja epäillyn henkirikoksen selviämiseen johtaneesta läpimurtovihjeestä. Toinen yritys lupasi vielä 1 000 euroa lisää parin päivän päästä.

Aamulehti kertoo, että nyt molemmat yritykset ovat ilmoittaneet, ettei palkkiota makseta. Karoliinan ruumiin löysi illalla ilmeisesti ohikulkija, joka ilmoitti asiasta poliisille.

Myös rikoslehti Alibi oli luvannut Kestin löytämiseen liittyvästä vihjeestä 12 000 euroa. Alibi ilmoitti aiemmin tänään, että se ei maksa vihjepalkkiota, koska Kestin löytymisestä ei ilmoitettu heille.

Rrakennusliikkeet ovat ilmoittaneet, että mikäli Kestin kuolinsyy on tapaturmainen, he eivät maksa lupaamiaan palkkioita. Perusteluna tähän on se, että vihjepalkkioiden oletuksena ja edellytyksenä on se, että Kestin katoamiseen liittyy rikos.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot