Mainos
Mainos

AL: Seksikauppa rehottaa Tampereen Omenahotelleissa

Aamulehden mukaan Tampereen Omenahotelleissa pyörii järjestelmällinen seksikauppa.

Prostituution harjoittamista helpottaa se, että hotellit toimivat itsepalveluperiaatteella ilman henkilökuntaa.

Pirkanmaan poliisi on hyvin perillä Tampereen omenahotelleissa pyörivästä prostituutiosta. Poliisin mukaan hotellihuoneita varaavat jatkuvasti samat henkilöt ulkomailta käsin. Heidän uskotaan olevan parittajia. Asia on kuitenkin vaikea varmistaa ilman laajempaa kansainvälistä yhteistyötä.

Poliisi on Aamulehden mukaan tehnyt keväällä täsmäiskuja Tampereen omenahotelleihin ja jututtanut useita nigerialaisia prostituoituja. Naiset ovat poliisin mukaan kuitenkin hyvin tottuneita toimimaan poliisin kanssa ja tuntevat oikeutensa. He myös tietävät, että käännytys on pieni ongelma. Poliisin mukaan myös uusia naisia on jatkuvasti tulossa Suomeen paikkaamaan käännytettyjä - jopa päivän varoitusajalla.

Omenahotellin mukaan hotelleissa on jatkuva nauhoittava kameravalvonta, jolla seksikauppaa ei ole kuitenkaan saatu kitkettyä.

(MTV3)

Katso Siina Revon juttu Tampereelta (Seitsemän uutiset 26.10.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme