Mainos
Mainos

Tampere–Pirkkalan lentoasemalla mittava poliisioperaatio kaappausepäilyn takia

Tampere–Pirkkalan lentokentällä on ollut illalla käynnissä mittava poliisioperaatio.

Sisä-Suomen poliisista kerrotaan MTV Uutisille, että paikalla oli useita poliisiyksiköitä. Poliisi varautui mahdolliseen vaaratilanteeseen kello 18 laskeutuneessa lentokoneessa Malagasta Suomeen Tampere-Pirkkalan lentokentällä.

Hälytys perustui häiriöön, jonka mukaan koneessa olisi ollut mahdollisesti kaappaustilanne, kertoo poliisi. Häiriön syystä ei poliisin mukaan voida kertoa tarkemmin, koska kyseistä mekanismia voidaan käyttää oikeassakin vaaratilanteessa.

Kukaan ei ollut missään vaiheessa poliisin mukaan vaarassa. Small Planet Airlinesta kerrotaan MTV Uutisille, että kyseessä oli väärinymmärrys, eikä vaaratilannetta todellisuudessa ollut.

Kentällä työkeikalla ollut Petrus Valtonen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että sen välittömässä läheisyydessä oli parikymmentä poliisiautoa. Paikalla on lisäksi useita ambulansseja sekä paloautoja.

– Poliiseja oli erityisesti ykkösterminaalin edessä ulkona. Lisäksi partioita oli tien varressa noin puolen kilometrin päässä kentästä. Jotain isompaa oli selvästi käynnissä, Valtonen kertoo.

Valtosen mukaan kentällä oli kuulutettu, että SAS:in kello 16.30 lähtevä kone oli myöhässä teknisen vian takia.

– Mitään evakuointikäskyä ei annettu. Ihmiset olivat ihmeissään, kun poliiseja oli niin paljon paikalla.

Tiedätkö jotain? Oletko paikalla? Ota yhteyttä osoitteeseen uutiset@mtv.fi tai numeroon 010 300 5454.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme