Mainos
Mainos

Älä tee näin - Niksikirjan ohje vaarantaa hengen

Kustannusyhtiö Tammen julkaisemaan Teen sen itse - korjaan, huollan, vaihdan ja fiksaan -kirjaan on päässyt vaarallinen ja määräysten vastainen virhe.

Teen sen itse -kirjan sivulla 30 mainittu ohje jatko- ja liitäntäjohdon jatkamisesta sokeripalalla on suomalaisten määräysten vastainen ja vaarallinen, Tammi tiedottaa.

Kuluttaja saa käyttää sokeripalaa vain kattovalaisimen kytkentään ja tällöinkin kytkettävien johtojen on oltava jännitteettömiä. Kustantaja kehottaa kirjan lukijaa sivuuttamaan sivun 30 ohjeen ja jättämään vaarallisen liitännän kokonaan tekemättä.

Kirjan tiedot: Teen sen itse -korjaan, huollan, vaihdan ja fiksaan -kirja, ISBN: 978-951-31-6204-7, painovuosi 2011, Kustannusosakeyhtiö Tammi

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot