Mainos
Mainos

Alennuksella uimahalliin pääseviä ei saa merkitä

Alennetulla pääsymaksulla uimahalliin päässeitä ei saa merkitä punaisilla rannekkeilla. Apulaisoikeusasiamies pitää Porin kaupungin uimahallin käytäntöä muun muassa yksityisyyden suojan loukkaamisena.

Lapset, varusmiehet, eläkeläiset, vammaiset sekä työttömät ilman ansiosidonnaista päivärahaa ovat saaneet Porissa punaiset rannekkeet uimahallissa käynnin ajaksi. Laillisuusvalvoja toteaa, että tieto työttömyydestä tai terveydestä on salassa pidettävä.

Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin toteaa, että myös Kauhajoen kaupunki teki väärin, kun se oli antanut porttikiellon ihmiselle, jonka uskontoon liittyvät puheet olivat henkilökunnan mielestä häiriöksi.

Kolmannessa uimahallipäätöksessään Sakslin painotti, että Helsingin kaupunki ei olisi saanut kieltää isää valokuvaamasta lastaan uimahallissa. Uimahallisäännön mukaan valokuvaamiseen olisi tarvittu kummankin vanhemman lupa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot