Mainos
Mainos

Alho ei kiirehdi tuloverojen alentamista

Toisen valtiovarainministerin Arja Alhon (sd.) mielestä verotusta on alennettava pienin askelin. Hän ei pidä ansiotulojen verotuksen alentamista kiireimpänä.

Alho sanoo tämänpäiväisen Demarin haastattelussa, että ensiksi olisi puututtava arvonlisäverotukseen ja välillisiin työvoimakustannuksiin. Niitä muokkaamalla edistettäisiin hänen mielestään työllisyyttä.

Alho on sitä mieltä, että hänen johdollaan kesän kynnyksellä aikaansaatu esitys tuloloukkujen purkamisesta muodostaa hyvän perustan päätöksille. Alho sanoo olevansa surullinen sosiaalidemokraattisen eduskuntaryhmän suhtautumisesta asiaan. Hän uskoo, etteivät arvostelijat ole perehtyneet riittävästi ehdotuksiin.

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtaja Esa Swanljung (sd.) pitää samassa lehdessä puolestaan järkevänä tuloverotuksen lisäkevennyksiä seuraavan tulokierroksen yhteydessä. Tätä on ehdottanut valtiovarainministeri Sauli Niinistö (kok.).
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme