Mainos
Mainos

Alho: Neljän kopla osin totta

Toisen valtiovarainministerin Arja Alhon (sd.) mukaan tutkimustiedot Suomea johtavasta sisäpiiristä ja neljän koplasta pitävät osin paikkansa.

-Väite, jonka mukaan talouspolitiikkaa johtaa neljän miehen kopla, on aika paljon totta, mutta ei ihan kokonaan. Talouspolitiikan puolella on mukana myös naisia, jotka hengittävät koko ajan miesten niskaan, Alho sanoi tänään ns. naisverkoston keskustelutilaisuudessa Säätytalossa.

-Jotta tässä neljän koplassa olisi tasa-arvoa, niin kai se vasta murtuu kun instituutioiden johdossa eli pääministerinä on nainen.

Jos kuvitellaan, että tämä neljän kopla tekisi työt, niin väärin menee. Väitän, että naiset tekevät aina työt, Alho toteaa.

Valtiotieteen tohtori Eero Murron mukaan Paavo Lipposen (sd.) hallituksessa on oma sisäpiirinsä. Murron mukaan sisäpiiriin kuuluu myös johtavia virkamiehiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme